top of page
  • Writer's pictureEmilia Koivumäki

Kuulumisia viime kuukausilta

Hei kaikki! Edellisestä kerrasta on todella pitkä aika kun olen viimeksi jaksanut tänne kirjoitella, mutta voin sanoa että on ihana palata takaisin tietokoneeni ääreen. Valehtelematta voin sanoa että tänä hiljaisena aikana olen käyttänyt konetta vain muutaman kerran enkä ole edes miettinyt kirjoittamista. Vaikka se tekikin oikein hyvää ja oli mukavaa vain rentoutua, olen myös kaivannut paljon takaisin kirjoittamisen pariin. Tässä postauksessa kerron teille pintapuolisesti mitä kaikkea tänä aikana on ehtinyt tapahtumaan ja mitä minulle kuuluu.


Ihan ensimmäisenä voisin varmaan kertoa ne kaikista suurimmat ja ihanimmat uutiset, nimittäin meille tulee ensi kesänä perheenlisäystä ja meistä tulee Manun kanssa vanhemmat! Olemme molemmat todella innoissamme asiasta ja odotamme innolla ensi kesää. Kaikki on mennyt tähän asti hyvin ja pikkuinen on kasvanut hyvin. Mietimme aluksi että mitä nimitystä hänestä käyttäisimme ja lopuksi päädyimme käyttämään sanaa pentu. Se oli meille jostain syystä kaikista luonnollisin tapa kutsua häntä, juuri meille sopiva hellittelynimi. Tulevissa postauksissa kerron sitten tarkemmin kuinka kaikki on mennyt, ja minkälainen raskauteni on ollut tähän asti!


Joulu oli todella kiireistä aikaa töissä ja joululahja shoppailijoita riitti vaikka muille jakaa. Nyt vuodenvaihteen aikaan kaikki alkoi taas rauhoittua ja tunteja ei ole tullut niin paljon kuin jouluna, joka taas tarkoittaa enemmän omaa aikaa. Nyt on siis ollut hyvä hetki palata takaisin valokuvaamisen ja kirjoittamisen pariin. Näiden harrastusten lisäksi olen innostunut kutomisesta, ja ajattelin esitellä luomuksiani teille aina sitä mukaan mitä niitä tulee. Viimeisin tekeleeni on baskeri jonka sopivuudesta yllätyin itsekin todella paljon. Mutta siitä joskus myöhemmin lisää!


Olen myös alkanut käydä ystäväni kanssa salilla, toki minulle se tarkoittaa lähinnä kävelyä juoksumatolla tai pyöräilyä, mutta tarkoituksena tällä hetkellä on ihan vain pitää kuntoa yllä. Synnytyksen jälkeen taas olisi tarkoitus (oman jaksamisen mukaan toki) alkaa parantaa omaa fyysistä kuntoa kestävyydeltä ja lihaskunnolta. Tähän asti olen nauttinut siellä käymisestä todella paljon ja tykkään itse salistakin, se on todella siisti ja tilava. Me olemme olleet lähinnä naisten puolella mutta ehkä vielä joskus tulee hetki että koitetaan sitä yleistäkin puolta!


Pikkuhiljaa pyrin pääsemään taas vauhtiin tämän kirjoittamisen kanssa ja odotan innolla että pääsen kirjoittamaan tulevia postauksia, sekä valokuvailemaan! Tätä kaikkea on ollut todella kova ikävä, ja ihana olla taas takaisin!206 views0 comments

Recent Posts

See All
IMG_9560 1.jpg

Hei!

Olen -98 syntynyt nuori nainen, joka rakastaa kirjoittamista ja valokuvausta. Täällä kirjoittelen minulle tärkeistä asioista, sekä jokapäiväisestä elämästäni.

  • Instagram
  • YouTube

Saa postaukset suoraa sähköpostiin!

Kiitos tilaamisesta!

bottom of page