top of page
  • Writer's pictureEmilia Koivumäki

Uudet nettisivut!

Hei, ja tervetuloa minun uusille nettisivuille! Viimeiset pari kuukautta ovat olleet hyvin hiljaisia blogin puolella, sillä olen työstänyt näitä sivuja ystäväni avustuksella aina kun olen ehtinyt. Paljon se on vienyt aikaa ja hermoja mutta vihdoin ja viimein ne ovat valmiit.

Olen jo pitkän aikaa pohtinut että haluaisin blogistani enemmän minun näköisen, mutta silloisella alustalla se ei oikein onnistunut. Mahdollisuudet olivat liian rajoitetut kun taas nyt oikeastaan taivas on vain rajana. Ja onhan tämä muutos hyvinkin huomattava ja itse sivustokin tuntuu paljon mukavammalta käyttää. Olen myös tykästynyt tähän kirjoitusalustaan, ja hallintapaneeli on erittäin selkeä. Toki kaikki on englanniksi, mutta se ei ole haitannut onneksi ollenkaan ja kääntäjästä on ollut apua.


Tästä onkin siis hyvä jatkaa blogin kirjoittelua ja onneksi ainakin inspiraatiota löytyy paljon, ja melko varmasti myös aikaakin enemmän kuin viimeisien kuukausine aikana!


Tervetuloa siis mukaan!

78 views0 comments

Recent Posts

See All
IMG_9560 1.jpg

Hei!

Olen -98 syntynyt nuori nainen, joka rakastaa kirjoittamista ja valokuvausta. Täällä kirjoittelen minulle tärkeistä asioista, sekä jokapäiväisestä elämästäni.

  • Instagram
  • YouTube

Saa postaukset suoraa sähköpostiin!

Kiitos tilaamisesta!

bottom of page